Hej och välkommen till Lurifax Barnkläder!

Allt det här började som en hobbyverksamhet när jag var föräldraledig med mitt första barn 2011. Redan då tyckte jag om att sy i mjuka tyger och sydde till min bebis och till vänner och bekanta. Sedan dess har både intresset och barnaskaran växt och Lurifax Barnkläder gjordes ganska snart efter första föräldraledigheten om från hobbyverksamhet till företag.

 

 

Skånskproducerat med löjligt goda arbetsvillkor

Idag säljer vi mer produkter och i större omfattning men tillverkningen är fortfarande personlig och görs med stor omsorg. Vi har ingen fysisk butik utan säljer här via hemsidan, men också på diverse mässor och marknader runt om i landet samt på Hillesgården utanför Klippan. Det är fortfarande jag som syr alla produkter i noga utvalda tyger i mitt hem i Annelöv även om företaget växt.

Målgruppen är föräldrar och andra barnklädesintresserade som vill ge bort barnartiklar som inte “alla andra” har och där man har koll på tillverkning, materialval samt vill säkerställa hög kvalité på produkterna. Vi arbetar uteslutande med ekologiska tyger som även är Oeko-Tex certifierade, vilket framgår under respektive produkt här på hemsidan.

Välkommen att titta in i vår webbutik för att göra din personliga beställning!

/ Lin Ahle Levinsson 

 

Kontakt

Lurifax Barnkläder

org.nr: 8303187424

Telefon: 073 995 98 05

E-post: kontakt@lurifaxbarnklader.se

Följ oss också gärna på Instagram och Facebook för nyheter och exempel på uppsydda varor.

Facebook

Instagram